NetSpec kan u helpen met het beveiligen van uw eigendommen. Door middel van het aansluiten van IP camera's op uw netwerk kunt u beter waken over uw eigendommen.

 

NetSpec werkt samen met Geovision. GeoVision is een van de allergrootste leveranciers (beurs genoteerde onderneming) van digitale beeldverwerkingproducten in de beveiligingsbranche. Het bedrijf bestaat al zeer lang en is al vele malen onderscheiden voor haar innovatieve producten. Naast producent van uitstekende hardware producten is het vooral een echt software bedrijf dat een zeer uitgebreid software product heeft ontwikkeld om digitale beelden te verwerken. Het product is zeer schaalbaar (kan echt honderden camera's managen), is zeer gebruikersvriendelijk en blinkt uit in functionaliteit. Voor meer informatie over de Geovision producten kunt u terecht op de Geovision website.

 

De beelden van de camera's kunt u digitaal opnemen op onze speciale NetSpec bewakings computer en op allerlei manieren terug kijken. Ook is het mogelijk om live beelden op u smartphone te bekijken.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan aub contact met ons op. Wij komen u graag nader informeren de mogelijkheden.