Netwerken:

Het installeren en configureren van al uw soft- en hardware alsmede netwerken is een van onze kernactiviteiten en kunnen wij dan ook uitstekend voor u verzorgen.

 

 

Systeembeheer & netwerkbeheer:

Voor het beheer van uw systemen en de voortdurende aanpassing aan de wijzigende eisen kunt u bij ons terecht. Dit systeembeheer kan tevens op afstand plaatsvinden, waardoor sneller onderhoud en herstel van fouten mogelijk wordt. Uw eigen netwerkbeheerder kan hierdoor efficiënter werken.

Wij kunnen u van dienst zijn voor alle Windows versies (oa. 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2019 / 2016 / 2012 / 2011 / 2008 / 2003).

 

Onderhoud:

Onderhoud aan uw soft- en hardware kunnen wij voor u verzorgen.

 

Reparatie:

Het repareren van uw pc en randapparatuur is voor ons geen probleem.

 

Internet:

Een bedrijf, dat een internetaansluiting nodig heeft, stelt daaraan natuurlijk andere eisen, dan een particulier. Daarom hebben wij ook daarvoor verschillende oplossingen. U kunt daarbij denken breedband oplossingen zoals ADSL / VDSL / glasvezel. Wij kunnen er ook voor zorgen, dat u zich via uw eigen website op het net kunt presenteren. Tevens kunnen we domeinaanvragen afhandelen en u gedegen adviezen geven over wat voor uw specifieke situatie de meest geëigende internetoplossing kan zijn.